Здравейте ,
Аз съм Деси Неделчева и се радвам че си тук с мен

 

Всичко започна с едно лице и то беше моето. Просто исках да дам на кожата си допълнителен блясък и стегнат контур. Така цял нов свят се откри пред мен за здраве, благополучие, себелюбие, баланс и се посветих  на естествената красота с йога за лице и гуа-ша масажи.

Визитка

Моята история

Аз на първо място съм майка на две деца и грижовна съпруга , която обожава семейния уют. Също човек ценящ изкуството. Датското Хуге много си го обичаме.

Обичам да рисувам и съм много креативна. Това са качествата които са ми помогнали да се реализирам като дизайнер на килими. Отговорна съм за всички идейни проекти в САЩ ,както и на известни хотелски вериги, също и круизни кораби на Дисни. Работя за Egecarpets вече 10год и обучавам дизайнерки по цял свят.

Амбициозна съм , следвам сърцето си и постигайки целите се наслаждавам на живота.

В синхрон с работа от 8ч. до 15/16ч., също съм и преводачка от датски на български и обратно на различни срещи. Първоначално беше с цел помагане , но вече като фрилансър.

Поради здравословен кожен проблем на синът ни, си променихме изцяло начина на хранене. Това отключи жаждата ми за знания отностно здравословния начин на живот. Както и балансираното и осъзнато хранене. Страста към експериментите в кухнята, винаги ме е придружавала. Обичам да приготвям лесни и вкусни рецепти, в които има включени растителна сладост , креативност, любов и желание за здравословен живот.

След като навърших 32год. започнах да забелязвам промени в кожата  на  лицето си. В следствие на това започнах да се интересувам от лицева гимнастика. Тръгнах по курсове и обучения за facebuilding ,faceyoga & Gua sha .

Успоредно с това съм и активен член на синдикатите на дизайнерите за Дания, където водя курсове за Stress & Balance life -Какво е Стрес , как да се пазим и какви са симптомите и практики как са се минимализира стреса в забързано ни ежедневие. А на работа водя курсове за оптимизиране на времето, управление на проекти, workflow etc.

Владея български, английски, датски -малко немски и френски. 

Мои приятелки ме питат , как намирам време за всичко . Честно и аз се чудя на себе си понякога.

Енергична съм и имам ли желание, нищо не може да ме спре. Благодарна съм на съпругът си за това че ми помага и подкрепя. Имаме страхотни взаимотношения и се стараем да сме модел за потръжание на децата си.

Моята мисия

Искам да знаете, че грижата за кожата не трябва да бъде сложна.

Искам да направя грижата за кожата лесна за разбиране и приятна. Разбрах, че много жени нямат правилна рутина относно  грижата за кожата, защото просто не знаят откъде да започнат и да завършат с всички продукти на пазара.

Йога за лице промени живота ми към по-добро и аз искам да промени и твоя живот. Когато започнах пътуването си с йога за лице, осъзнах, че трябва да заменя някои от навиците си, за да имам напълно пълноценен живот във баланс със себе си. Едно от тях беше да си дам минимум 15 минути на ден, за да седна, да поема дълбоко въздух и да изпълнявам йога рутина за лице.

Преминалите обучения и натрупаните знания ме вдъхновиха да създам моя собствена авторска програма по Face Yoga и  В тази програма ще са включени комбинирани мои знания за кожа, храна, навици, позитивни утвърждения, любов към себе си, баланс и други релевантни знания за изящна кожа .

Искам Face Yoga също да промени живота ти както направи с моя

Също така знам със сигурност, че масажирайки лицето си за     1-10 минути на ден може да направи разликата, която ще видите и усетите, така че направете тази стъпка и направете подарък на себе си и  започнете!

 

 

Shopping Cart