Gua - sha масажни техники

Йога за лице е поредица от упражнения за лице, при които умишлено изолирате и тонизирате мускулите на лицето си. Всички имаме тези малки, деликатни мускули на лицето си, за които може дори да не се замисляте.

Масажите с Гуа-ша е древна китайска масажна техника, която носи толкова много невероятни ползи за кожата, душата и цялостното благосъстояние – не е чудно, че всички посягаме към нашите кристални гуа-ша ежедневно!

Тъй като гуа-ша изисква триене, издърпване и масаж на деликатни зони на кожата, жизненоважно е да комбинирате практиката си с масло, за да избегнете увреждане на кожата.

”Триенето от несмазана и неомаслена кожа може да причини изгаряне и потенциално разкъсване на кожата. Не забравяйте да приложите тази ключова съставка във вашия ритуален микс за кожата! Има много масла, които могат да добавят перфектния слой между кожата ви и гуа-ша. Прочетете повече за маслата в ел. кнога – Топ 6  масла и научете кои  са най-подходящи за различни типове кожа.

Гуа-ша Техники за деколте и шия

Видео 1 

Гуа-ша Техники за зоната на челюстите

Видео 2 

Гуа-ша Техники за повдигане на бузите

Висео 3 

Гуа-ша Техники за заната около устата и устните

Висео 4

Гуа-ша Техники за зоната около очите

Висео 5

Гуа-ша Техники за зоната на веждите и чело

Висео 6

Гуа-ша Техники за изглаждане на чело

Висео 7

Кратка и бърза техника за лимфопоток с Гуа-ша

Прави я тази техника за лимфата веднъж на ден в комбинация с тренировката си.

Стимулация на лимфната система

Прави я тази техника за лимфата веднъж на ден в комбинация с тренировката си.

Искаш ли нови знания и лицеви тренировки всяка седмица, то те каня във бутиковата ни общност – Фитнеса за лице и ментално здраве. С висока женска енергия и женски практики се грижим за кожата си и редуцираме стреса. Виж бонусите към абонамента ТУК 👇👇👇 

💥авторски уебинар -Красотата отвътре навън 

💥3 бр. Ел.книги с ценни знания 

💥 новата програма за тейпиране – Редуцирай бръчици докато спиш

💥Индивидуална програма специално за твоето лице,по снимка и описание на желания от теб резултат В платформата ще получиш достъп до над 60 лицеви тренировки и 5 седмична програма за начинаещи.Ще те очаквам да хубавеем заедно с постоянство и любов към себе си

Shopping Cart